perroninka.blogg.se

Om att bli med hund.

Visar tänderna, om än motvilligt.

Kategori: Allmänt

10 mars 2013 (söndag)
Long time no … och det har varit omtumlande tider. Mycket dagis. Och förra veckan pensionat. I dag var det upp med tuppen igen. Utställning i Strängnäs. Nästan alla kullsyskon var där. Det gick väldigt bra för dem. Jag fick vänta utanför när de poserade i ringen efter utställningen.
Agneta och jag har övat ringträning. I dag fick vi kvittot: vi behöver öva mer. Fast jag visade tänderna och domaren skrev att jag hade mycket bra huvud och mycket bra vinklar. Resten var bra. Bettet, halsen, bröstkorgen, rörelserna och pälsen. Ja, han tyckte att jag skulle öva självsäkerhet och träna ryggen. Jag som är hur självsäker som helst när jag är där jag brukar vara. Och ryggen är en smal sak att fixa bara isarna släpper och sommaren kommer. Pälsen blev Agneta förvånad över att den var bra. Jag som för tillfället tok-kliar så tussarna far åt alla håll.
Vad pälsen beträffar, tycker Agneta att det är finemang att den ska av. Då blir det inga utställningar på ett tag. Hon behöver vila upp sig. Tror inte att det riktigt är hennes grej. Någon som kan tänka sig att vara stand-in nästa gång det är dags? Nos på er! Ninka